Pages

Friday, August 12

Mari Buat Cupcakes Raya..!!


Sempena bulan posa dan tak brapa minggu lagi nak raya,semua dah bukak balik buku resipi kuih raya dari pada mak minah di kampung, kak esah di pekan plak dah mula kelebek resipi terbaru pakai blackberry playbook dia apa tah lagi adik senah sambil dok kerja sambil tangan tak habis-habis dok search guna Samsung..okay kak long mak long semua, kita brenti sat buat kuih, apa kata taun ni buat design urban skit, Cupcakes atau orang belah kola nerang panggey kap-kek..jom aku nak bagi hampa tengok design kap kek untuk tahun 2011 nih...




















Semua design bleh buat ikot kretiviti sendiri. Selamat mencuba.







6 comments:

✖[Hanjiechan]✖ said...

cupcake the wizard of oz!

Umihoney said...

Hahaha..terbaek in design ..work of art ..dah buat sayang pulak nak bagi orang makan.

Thanks for sharing

nurul asyikin(kak chik) said...

iiishhh cnfirm xmkn,,comel sgt..

Jue AbdRahman said...

siyes.. yg cawan tu ingatkan betul2.. rupanya cupcakes.. haha

Encik Amie said...

tima kasih smua..haha..nanti kalau dah cuba buat tu pos2 la guna pos laju kat umah cik amie sama..

Shima said...

herm.. aku tak baper ske sugar dough yg ditepek atas kap-kek coz org mould into shape pkai tangan..geli sket arr.. i know coz i make clay art =.="