Pages

Wednesday, August 10

Facebook Messengger Untuk Platform iOS dan Android..


Nak merapu pasai gadget balik bleh? Dulu aku sembang pasai gadget  tapi hari ni nak gebang pasai applications dia plak, untuk pengetahuan umat manusia semua yang gilakan kelajuan tahap impak maksima walaupon henpon cokia saja, FB atau bak kata Najwa LAtip muka buku dah keluaqkan messenger untuk hampa berchatting di henpon cuma ada certain part yang tak brapa nak best contoh takleh tau sapa online...hehehehe..





Nak tau lebih lanjut boleh try masuk blog best nih..nama dia soleheen.com, macam-macam ada tang nih..hehehhehe, kalau nak pakai boleh download di android market okeh..selamat menelaah.

Via technobaboy.com

2 comments:

Gabal said...

Baguih abg lemennn ni haha..

Encik Amie said...

jgn lupa..sudah ada skype untuk andoroid jugak