Pages

Saturday, August 13

Sticker Yang Cool Untuk Apple.


Sticker ni sesuai diguna untuk produk laptop yang menyala lampu saja, kalau tak menyala tak sesuai...stakat ni yang aku tau Apple dgn Alienware saja yang ada dia punya logo yang diletakkan lampuu..














Esok nak p pasaq malam cari lampu nak bubuh kat laptop Compaq aku buleh?? Hehehehe.

7 comments:

N I E S Y A B E L L A said...

aha..cool gila. aku pon nak join p pasar mlm cri stiker bubuh kat compaq aku ;p

Ahmad Uzair said...

mesti mahal.

Encik Amie said...

memang mahal, harga pon dlm 20dollar ke bawah...

✖[Hanjiechan]✖ said...

perghh~ yg snow white 2 cool glew..

Umihoney said...

cool..too bad aint got no apple.

have a great sunday
Umi

Encik Amie said...

hanji: memang cool..kawan sy siap nak beli lagik..hehe..

Umi: memang sangat cool, tapi tak mampu nak pakai apple nih kalau setakat nak tulis blog dengan main facebook kot.

Miss Kotak said...

niceeee!