Pages

Wednesday, June 22

Sticker Yang Bijak.

Sticker sebenaqnya tak bijak tapi orang yang buat sticker tu untuk di lekatkan pada satu yempat yang memang sesuai dengan design sticker tu yang bijak, tak kira di mana saja selalu kita tengok, daripada moto kapcai sticker jenis "Usha Bole Pinjam Sorry" dan sebagainya. Aku bukan nak share pasai motor kapcai hari ni tapi pasai sticker yang agak serba boleh yang dilekat dengan cara yang agak menjadi perhatian umum.. jom usha tengok..
















Memang klasik sangat, boleh buat semua pejalan kaki atau sapa saja yang dekat dengan sticker tu brenti nak tengok, amik gambaq gedik-gedik skit dan pos kat FB..tak percaya?? Ikot suka hati hampa la nak pecaya ka dak..

5 comments:

akmalhilmi said...

stylo gilaaaaa

Encik Amie said...

memang setailo...best tengok sticker tempek kat dinding yang pelik-pelik camni..

Farhana Jafri said...

terbaik tp kesian anjing tu.. mati2 dy ingat mkanan tuk dy.. haha

jemput singgah ANASAURUS :)

saya_arief said...

hebat giler.
:D

Encik Amie said...

farhana: memang kesian kalau itu hanyalh gambar dan org pcy bulat2 kata betol,

arif: mmg hebat.