Pages

Thursday, June 23

Tukar-tukar..Kepala

Baru melayan cerita Secret Garden aku search cari acara bukan larian baton berganti-ganti tapi satu lagi acara yang sempoi gak, kalau dalam crita secret garden tu tukar badan, yang ni tukaq kepala punya hal, cuba bayangkan kalau anda bertukar kepala dengan anak anda, adakah cute atau buruk?


Jom kita melihatnya..












Yang last sekali ni nampak cute..

6 comments:

Nava Krishnan said...

I don't want to do that for sure, prefer my own head.

Encik Amie said...

nava: this picture just for fun..

MissNadh said...

waa,,layan secret garden ke,pasni cube try tgk 49days,tukar roh pulak,bestttt^^

Nzyrahun said...

wuwuwuw aku dari haritu xkatam2 lagi secret garden hehe

Tapi kan tukar2 kepala ni,cool doe D: mesti budak yg edit ni otak photoshop uhu

Gagak said...

wahahah, smat giler.

peep said...

haha lawok2... :P