Pages

Wednesday, June 22

Katil Yang Tak Serupa Biasa.

Katil memainkan peranan penting bersama tilam yang empok, bantai pelok, bantai kabu dan bukannya span keras tahap konkrit cam kat hostel aku nih..di sini aku menyarankan supaya katil patot di tukar dari katil jenis wad hospital kepada katil yang lagi elok..jadi di sini aku ada share beberapa katil yang juga tak berapa nak macam katil biasa..











Katil jenis perangkap tikus pon ada..kalau kena kepala ni mau benjol jugak la..

1 comment:

Huih! said...

Pergh, yang last tu, kalau terlebih gerak atas katil tu, memang naya. Haha.