Pages

Wednesday, June 1

Paper Dress Yang Amazing..

Aku pon tatau dalam satu artikel yang aku baca dan kadang-kadang dok amik gambaq ja, depa kata paper dress nih sangat amazing, bila aku tengok, memang tak rasa macam tengok dia punya model pakai baju yang dibuat guna kertas pon..










Nak tau apa yang nice, bolehla tengok video tu, hampa akan tau ok ka dak? aku rasa cam nak jalan payah ja tambah-tambah masa hujan turun dengan lebatnya...

4 comments:

Dee Chicuita said...

tak koyak ke?? camane dia nak duduk??

Encik Amie said...

itu la yang saya tengah pikior sekarang nih, amazing tang celah mana kalau buat guna kertas nih..takpa..sok sy bagi lagi dress yang lagi mengancam.

bunga said...

memang cantik..unik..

Encik Amie said...

pmpuan memang suka benda mcm ni.