Pages

Tuesday, May 31

Tray Ice Cube Yang Nice.

Dok dirumah mesti rajin buat ayaq bagi yang jenis rajin nak minum minuman sejukla, kalau dah bosan dah sangat tengok tray yang asyik dapat ice cube bentuk kiub tu ja...boleh cuba yang pesen memacam nih..pesyen gigi tok aku pon ada...















Bermacam jenis ada, dari jenis peluru mat komando, kasut tumit tinggi redmummy, gigi palsu tok aku kat umah tu, untuk mat mat yang gila matematik dan pro dengan pengiraan PAI tu dan banyak lagi..memang chill gila..budak-budak mesti suka nih, abang band rock kapak plak mesti suka yang design guitar tu, aku dah agak dah..

Apa lagi, pakat-pakat la pi kedai Ah Seng berdekatan untuk cari menatang nih, bagi yang dok di kotaraya tu buleh la p kedai Giant tu. Giant bukak kedai kat Malaysia, tu pasai Nobita tak berani nak mai..kehkehkeh..

Via toxel.

2 comments:

Dee Chicuita said...

wahhh! nak pi beli lah. kat giant ade jual ea? taleh blah yg bullet tu, high heels pon, guitar pon. ohh rambangnya mata =.="

Encik Amie said...

hahahha..ada duit Apa Saja Jadi