Pages

Saturday, June 18

Kombinasi Pistol Dan Alat Make-Up

Make-Up satu alat mencantikkan diri yang memang kena ada dalam purse perempuan, paling kureng pon aku rasa tisu dgn cermin kena ada, hahaha..pasaipa di panggil make up mungkin sebab lepas touch-up skit-skit pompuan-pompuan ni akan nampak UP sikit di mata lelaki, so full sto, sat lagi cakap lebih-lebih mau kena kasot terbang kat kepala aku ni.

So hari ni aku nak share barang makeup yang diadunkan menjadi sebijik pistol, mudah dan ringkas tapi kalau ke lapangan terbang tu mungkin ada yang kena tahan dengan pegawai kat sana..sebabnyaaa....?




Lip Gloss



Medicine Kit


Mirror


USB Drive


Pin Antik

Semua ada di dalam sebijik pistol..simple dan dapat tutup pimple kadang-kadang..

2 comments:

Dee Chicuita said...

pastu kalau ade perompak, acu je pistol. bg cuak sikit. ade jual kat mana???

Encik Amie said...

memang sempoi..bole acu..tp kena amik yg kaler itam tu..kaler puteh tak takot..heh..jual kat mana? buat masa ni tak jmpak lagi..nanti sy try cari