Pages

Thursday, June 16

Charger Iphone dan Blackberry Keluaran Energizer.

Memang agak sakan gadget nih, charge henpon tanpa menggunakan kabel, just letak henpon atas papan ni boleh charge tak kira henpon iphone 4, 3g,3gs atau blackberry 9800 hampa tu, sangat simple dan tak menyusahkan, boleh tengok di bawah dan klik link tu untuk maklumat lanjot.



Produk ni punya skill lebih kurang macam cerita drama kungfu petang2 yang mana nak bagi semboh balik pesakit guna kuasa Qi dengan menepok tangan kat belakang orang tu dan guna kuasa dalaman, jadi natang nih pon lebih kurang camtu la dia punya proses pengecasan berlaku. Boleh klik link bawah untuk penemuan hebat abad ini..

Via Energizer.com

5 comments:

peace289 said...

memang canggih....

Encik Amie said...

aku pun rasa sempoi gak.

sharifah medula said...

leceh sbb kena buka cover hp. lepas tu besar pulak tu. guna banyak ruang.

Encik Amie said...

masuk website 2 tgk dulu.ada byk jenis lg

sharifah medula said...

tak kira. tak kira. tak best.