Pages

Monday, May 2

Sofa Design Untuk Geeky.

Macam biasa, geeky ni banyak benda yang pelik-pelik yang dicipta untuk depa atau depa cipta sendiri untuk depa, terpulang kepada penghayatan dalam subjek kemahiran hidup bersepadu pilihan 1 di sekolah menengah dulu, sapa pandai bab mereka kerusi atau papan anjal yang menarik boleh tengok kat sini.















Aku suka yang space invaders tu. Hampa nak yg manaa? si gadis aku tau dah mesti sangat suka design tulisan berbentuk TRUST warna warni tu.

1 comment:

Tqa said...

Wah! Kreatif gle.