Pages

Sunday, May 1

PING.BUSUK. Bukan semuanya busuk disini.

Satu lagi tempat untuk ping blog untuk mendapatkan ramai pembaca berita di belog anda.

Ni adalah satu lagi forum aku rasa yang boleh di pingkan segala entry baru, kepada sesapa yang sudi aku rasa tempat ni memang best, nak join pon just Login pakai facebook saja, then boleh terus ping, kat sini gak adanya website yang mana kita buleh baca story dari blog orang lain.

Jadi kepada yang rasa nak tambahkan pembaca di belog dan meningkatkan traffic tanpa jammed belog anda tu, boleh cuba ping kat sini.



Via ping.busuk.org

5 comments:

Dewi Batrishya said...

Noted! Thanks... :)

Encik Amie said...

always welcome.

Abang Zam said...

ping cilake! KAHKAHKAH

aku pun juin

Encik Amie said...

haha.stail ping busuk ni.aku suka banner dia.

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/