Pages

Sunday, May 1

Segmen Weh! Ha Lah Dia Bukan Nak Baca Pun Apa Aku Type


Cam biasa, hujung minggu akan aku join segmen, harini segmen agak buat aku terpaku dan segalanya menjadi kaku, pasai aku tatau nak taip ayat apa langsung nih. Jadi dengan tak pikiaq panjang aku taip.

Ditujukan kepada sidia di sana yang jauh di mata dekat di hati, harap-harap dia tak baca, kalau dia baca mesti aku kena hentam lagi..haha

Sidia ni jenis yang tak pernah nak marah-marah sangat, agak cool walaupun aku tau kadang-kadang dia boring, maklumlah umur dah kalau ikotkan kawin bole dapat anak 2 dah, tapi dia masih setia menunggu aku disana. Walaupon perkenalan dan percintaan kami tak macam orang lain dia masih tetap setia menanti. Minta maaf jika ada tersalah silap kata ka, terbuat perangai hudoh tak ingat ka, harap dengan masa yang orang kata nak buat azam baru pulak nih, harap dia maafkan aku la.

Jadi harini sempena 5 tahun tarikh perkenalan aku dengan dia ni, aku nak mengucapkan selamat hari ulang tahun perkenalan yang ke 5 tahun dan selamat hari buruh, sapa pekerja swasta mahupon kerajaan, kami hadiahkan harini sebagai hari cuti umum se-Malaya. So selamat bercuti.

boleh join jika ada rasa tak puas hati di dalam diri anda sekalian. Chill Lah, Weekend Kot!

Dikreditkan kepada TFA

3 comments:

Abang Zam said...

kahkahkah..anniversary perkenalan ke 5 th ya? kahkah

lawak! thangs juin doh...kiim salam sama gadis gebu tu!

Headmaster said...

nangis doh aku baca .. T__T

Encik Amie said...

hahaha..sori cikgu besaq.