Pages

Saturday, April 30

Bangku Twitter.

Bayangkan ditengah hari yang indah, dengan burung berkicauan, anda berseorangan berjalan di satu taman dan menjumpai sebuah bangku yang agak nice untuk diduduk nih..tapi dalam masa yang sama, anda takmau kawan-kawan yang lain tau anda di mana. Tapi jaga-jaga, jika anda duduk di bangku nih, seluruh rakyat jelata yang mengfollow anda di twitter akan tau anda berada di mana dengan bangku twitter yang super digital nih.

Ini bukan bangku biasa, jom tengok dulu sebelum aku share apa yang bangku ni boleh buat.









Okay, dah tengok gambar dengan video? kalau tak paham lagi aku terangkan secara simple, di bangku ni ada satu burung biru, dan di pokok berhampiran ada lagi satu burung biru, guna burung ni adalah untuk amek gambar sesapa yang duduk di bangku ni dan akan post terus ke Twitter feed, jadi burung yang di bangku akan amik gambar kawasan sekeliling bangku tu, dang yang kat pokok tu akan amik gambar orang yang duduk di atas bangku tu, mudah dan senang serta cepat, tapi gambar ni diambil secara langsung dan orang yang duduk tu tak tau yang gambar dia diambik, aku rasa sesapa yang tak suka, boleh report kat polis.

Via Chrismcnicholl.com

1 comment:

Tqa said...

Comel. HAHA kuat gle pengaruh twitter.