Pages

Thursday, May 26

Pembalut Hadiah Universal.

Satu pembalut ni buleh hampa guna untuk bermacam hari, dari hari kekasih, hari raya, hari keris mas, hari ibu, hari sabtu, dan hari mendapat anak baru..Kira tak yah nak beli kad untuk wish dah, just main macam satu kuiz kat surat khabaq yang penah top masa dulu tu, ala, yang macam daalam movie My Name Is Khan tu.

Mai la tengok, payah sunggoh nak bagi hampa ni paham..







Pilih ja apa ucapan hampa nak bagi..janji howt..

2 comments:

Abang Zam said...

baguih betul
kalau bosan boleh lah main teka-teki ngn adik

hahaha

ღ Sis Aieda ღ said...

menarik..
tapi pening tengok pembalut macam tu..