Pages

Saturday, April 23

Tangga Unik.

Rekaan tangga yang menarik secantik gadis dalam group Tangga. Aku rasa mesti semua pakat nak boh satu kat dalam rumah tak kira walaupon rumah anda style reban ayam sekali pon, janji nampak sempois.


Ni bukan setakat tangga yang biasa, tangga ni jugak merupakan sejenis pintu yang mana boleh menipu mata perompak atau sesapa saja, tangga ni merupakan sebuah pintu untuk ke satu lagi bilik yang tersembunyi dirumah anda,kira kalau ada pencuri masuk rumah, nak sembunyi kat bilik rahsia, boleh guna tangga nih sebagai pintu ke bilik tersebut, aku harap bapak-bapak ayam kat luaq sana tak baca pasai tangga ni.

Usha gambar selanjutnya yang agak best bentuk tangga-tangga yang jarang dilihat di tempat kita.













Memang setail yang boleh menggelungsur tu, mungkin anak anda takkan ajak p taman permainan lagi tapi jaga-jaga takot depa bawak mai kawank-kawan kat rumah pulak ajak maik kat tangga nih. Ini bukan cerita Tangga.3gp okeh?

6 comments:

eira said...

cantik3...p ni msti nk suh anak aq jd otomen an??

*eira xakan buat tgga mcm ni,even nmpak cm ade standard..eira xmo anak eira jtuh daaa..

Encik Amie said...

hehe.buatla time smua dah blh bwk keta sendiri.

Peqaxlol ;DD said...

ek nanti nak wat banglo tangga macam ni.. bru stylo. haha

plg besh ade gelongsor tu.. hahaa

Encik Amie said...

hahaha..kalau banglo, mesti laju ja menggelongsor kat tangga tu.

Farhana Jafri said...

wow!! ada yg kreatif.. ada gax yg mnakutkan.. nnti nk wt dlam umah la tgga plus ngn gelungsur.. mlas nk jlan, trun ngn gelungsur je.. kekekeke

jemput singgah ANASAURUS :)

Encik Amie said...

sudah singgah tengok-tengok kat situ.