Pages

Saturday, April 23

Segmen Weh! Itew Punyew Ayat Aleng Jijik Oteh!

Assallammualaikum..

Harini aku terima satu komen kat entry aku daripada mamat yang rajin sindiaq orang tak reti malu nih yang mana suh aku try join segmen yang kalau  dalam bahasa melayu asli dipanggil "Kita Punya Ayat Paling Jijik Okeh!"

So tengah dok stalk page beberapa minah gebu yang sudah separuh abad dan penulisan seperti baru nak kenai dunia untuk dibuat rujukan cara penulisan yang kadang kala agak membuatkan rasa nak menapak kat muka depa ja nih.

Ni hasil ujikaji yang dapat aku buat walaupon tak sehebat mana sangat pon.

"awark tayunk ark tat itew,itew tayunk tarngat tat awark, awark ati angan atai-atai dewnan aweks ayen tawu..alau tark,itew tark nak tawan engan awark agi, itew ari pakwe laen yg ncem-ncem..itew nie omey,ce nunk jew nnark ayie parkwe laen, itew amek pictha yunk utew tomei-tomei daie artas,ampak sexy-sexy itit meti amai parkwe nak umen-umen ambar itew iler itew etak caption "uwuknyew mukew itew bawu angun tito.."


*naharom..haha,aku sendiri taip aku sendiri rasa nak tapak kat orang yang buat kelaku macam nih..

so cecape nak juin oyeh egi tart beyog abang zam emes tieww... kelik tart ini tauwwww... ti me aceh ceh ceh ceh ceh..
Sindir Sukati Tak Pikir Orang

13 comments:

Fatin Syahira Ramli said...

gelimat dow! haha.

cikmegipama said...

berbelit lidah weh nak sebut..haha

Encik Amie said...

fs: segmen ni memang untk rasa geli.haha
cikmegipama: kena byk kan eksesais lidah 2.kuikuikui

MissSyarniFarida said...

errr, tegeliat lidah baca !

Encik Amie said...

otak pun sama tegeliat ni.

Abang Zam said...

arrghh!!!! senggama sial!!!

aku tak baca habes sebab AKU SUMPAH JIJIK NAK MAMPOS

sorry..ni jijik tahap dewa 18

kahkahkah..thangs juin! aku review!!

muhamad hanif said...

atai-atai yeeeeuuuwww..

aliarosli said...

arghhhhhhhhhhhh

jijik gile

panjang lak tu

malas nak habiskan

Bella Bell said...

muahahahahha......gile jijik beb!

puas pikir apa ayat yang ditulis tu..hehe!!~

Encik Amie said...

MH: haah atai-atai..haha..kalau tak nak letak gewdiks-gewdiks tapi macam ramai ja dah pakai natang alah tu..

aliarosli: sangat jijik, terima kasih sebab tak habiskan bacaan tu, mintak maaf kalau termuntah..kehkehkeh..

Bella Bell: hahaha, kalau kita baca mesej atau komen kat status bebudak tu lagi la makan masa nak habiskan walau 5 patah perkataan saja apa depa tulis tu, ni la salah satu contoh yang telah dapat di tangkap ketika mengstalker page-page budak-budak tahap kolestrol yang tinggi.

Fyqa said...

hahaha.geleman gila jijik. hihi

Encik Amie said...

Fyqa : segmen ini memang untuk buatkan semua pembaca merasa jijik...asyik baca yang elok ja tak syiok gak..hehehe

el-janna said...

huiyoooooooooooooooooooo
uwezxxx