Pages

Thursday, April 7

Tahniah Usop Wilchai Diatas...





Tahniah diatas keramaian orang yang telah meng"search" anda di website Yahoo! Malaysia dan membuatkan anda sebagai top 3 paling ramai disearch di laman pencarian yahoo.com.my. Anda mendapat kefemesan tersebut sebab bakat anda, bukan macam top 1st tu, orang ramai cari pasai tetek gebu dia ja. Haish.

Via Yahoo! Malaysia

2 comments:

Abang Zam said...

yang 1st place tu tak layak..sebab tetek die dah la tak mantap..asal lah ade orang search jugak

hai..umur bawah kita kot!

Encik Amie said...

The Famous Abang: hahaha..bwah umoq..mau kena hukom sebat ka...benda dedah-dedah ni orang memang suka search.