Pages

Sunday, April 17

Musuh Saing Part 2

Berbalik kepada blog Hanjeng, gua pon baru tau weh Hana Tajima tu..

Tapi yang musykilnya, Hana Tajima mementingkan imej muslimah, menjadi fotogenik sejak dulu lagi dikala masih belom berkahwin, gua hari tu apa lagi tau abang hanjeng, tetiba gua punya skater girl upload fesyen sejadah ni gak kat facebook apa lagi, gua cakap la lawa..

tapi tetiba gua teringat gadis muslimah kita yang asyik pos gambar dia mandi dirumah sampai karat rambot, tu tak lagi fesyen fesyen baju nampak lurah..puff..Hanis Zalikha ka tuu, siap buat kenyit mata depan webcam, geget2 bibir macam bintang popcorn honey star lagi..

Tapi dengar cerita dia pon dah ikot trend Hana Tajima..tak pecaya ka Abang Hanjeng.. meh tengok gambaq bawah nih weh..gua cakap terus terang punya ni walaupon muka gua malap-malap macam generator tak cukup petrol.





KAH..KAH..KAH..Dia memang dah terbakar dengan Hana Tajima tu gua rasa..


Dikreditkan ke Blog Hanjeng

2 comments:

Abang Zam said...

hanjeng awesome!!!!!!

Encik Amie said...

haha,aku pun awesome.