Pages

Sunday, April 17

Bila Manusia Menjadi Facebook Avatar Picture.

Ingat tak kalau kita tak letak gambar di facebook profile picture tu gambar apa yang keluaq?

Jadi harini aku nak share satu gambar yang serupa dengan tu tapi di make-over oleh manusia yang sangat suka melakukan benda yang pelik-pelik termasuk cuba nak menyerupakan depa punya pic macam avatar kat facebok tu.





Aku rasa gambar ni mendapat idea gak daripada keadaan seorang pelancong asing datang ke tasik bandar darulaman,jitra dan terlihat aksi sepontan rakyat malaysia sedang menyambut hari jadi dengan membaling tepong kepada orang yang harijadinya pada haritu dan satu badan putih gebu walaupon sebelum di baling rupa dia macam predator dan kulit agak-agak gelap cam haku....ops..

5 comments:

✖[Hanji℮chan N℮kℴ]✖ said...

ini sanad cool!huhu..bgs gak idea salut ngn tepung..pehtu snap pic then upload kat fb..haa..xD

Encik Amie said...

janji pakai tepung gandum.bt

✖[Hanji℮chan N℮kℴ]✖ said...

tepung kanji la..br tahan lekat..

copycat said...

haa..cool gak avatar macam nie.

Encik Amie said...

copy: memang cool.hang try la weii..