Pages

Wednesday, April 27

Mungkin Jadi: Kamera Henpon DSLR Dengan Lense Wireless.

Lense yang agak amazing nih memang menepati cita rasa awek-awek yang rajin amek gambaq dari ataih, kapel-kapel yang suka amik gambaq dari atas sambil baring di atas padang rumput yg keadaan sekeliling penuh dengan mat indon dok lepak time hujung minggu di KLCC. Dengan lense yang boleh di cabut dan mengambil gambar dari pelbagai sudut mahupon gambaq sendiri, kamera yang agak sempoi siap boleh edit kat dalam tu dan dengan skrin sesentuh sebab hampa leh put hampa punya henpon smart tu kat situ, kira yang ni macam dia punya tripod lagu tu lah kot aku rasa... Walaupon hanyalah prototype aku rasa kamera ni mungkin menjadi idaman setiap insan yang menggilakan  gadget yang memang cool habis nih.








Bukan setakat kamera biasa okeh? Boleh bertweet dan berfacebook jugak, lihat menggunakan link dibagi kat bawah ni untuk maklumat lanjut pasai lense yang wireless nih.Kiranya letak ja henpon yang hampa dok kata smart tu, dan boleh pakai lense nih, jadi lupakan saja Megapixel yang henset hampa tu ada la ni. Ini baru cainggih.

Via Artefactgroup.com

3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

memang ebsh gilerrrr...!!!

Encik Amie said...

sangat2 best.heh

C.I.N.T.A said...

fuh memang terbaekk aaa!