Pages

Wednesday, April 27

Case iPhone Berpelbagai.Katanya Cool..

Sementara menjaga kehenseman iPhone baru anda daripada bercalaq atau mencari sesuatu perkara baru untuk menonjolkan ke-belagak-an anda, mungkin salah satu case untuk iPhone yang aku share ni menjadi satu kegembiraan kepada anda, tak banyak sikit pon jadi la.


Case Pembuka Botol iPhone


iPhone Case Jenis Lego


Case iPhone Berjam




Case iPhone Retro


Vinyl iPhone Case


Steve Jobs in Carbonite iPhone Case


Little Black Book iPhone Case




iPhone Wallet


iClooly iPhone Case


Xbox 360 iPhone Case


iPhone Hoodie


Steel iPhone Case

NES Controller iPhone Case


Golden iPhone Case


Yang gambar last ni paling mahal sekali dia punya case, berharga Euro 77,777. Memang elok punya nombor ni, buleh buat hantaran untuk sesapa yang masih tepikiaq nak pakai nombot apa..hehe, bagi ja case ni kat si gadis bertuah tu, abis cerita, melompat mak dia tengok, kalau pak dia, senyum sampai telinga la.

4 comments:

Nick said...

hey, the cases are are catchy and interesting.. haha..

Encik Amie said...

which one?

Abang Zam said...

aku suka yg little black book tu
mcm nice je

Encik Amie said...

yg 2 nice,mcm buku diari ja kan? Ada modal buat sendiri ok gak ni.