Pages

Tuesday, April 19

Lisa Surihani "Like" Wall Post Aku.

Hahaha..selalu aku dok kutuk dia nih gak dalam diam sebab suara dia agak macam ketomboian di situ. Tapi sebab dia dah like aku punya wall post, aku pon nak like gak la dia sebagai gadis melayu yang lemah lembut, sopan santun daripada cara pemandangan, hanya orang yang dekat ja kenai kelaku dia.

So..terima kasih diatas ke "like"-an anda di facebook saya sempena anda kehabisan penggambaran di Langkawi untuk Lagenda Budak Setan 2-Aku memang setan..hehehe..tagline tu aku saja boh.

Hahaha.awat,hampa ingat pompuan ja reti gedik dan buat perangai lagu nih bila artis dok like ka,talipon ka,hantaq ucapan selamat hari jadi ka..aku pon buleh buat gak..jangan jeles Farid Kamil..

9 comments:

MissSyarniFarida said...

seyes ka? *buat buat x pecaya*

Encik Amie said...

haha..ini seriyes..buat ala-ala itik wonderpet tu.

AMMAR YASIR said...

bRO AWEK AKU TU BRO

Encik Amie said...

haha,nk buat gena,dia yg nak like,tp xpa bkn dia ajak dating,kalau dating mau kopak la.

Abang Zam said...

kahkahkah! butthurt!

status macam tu takkan lisa nak like kot! kahkahkah

rara pinkmafia said...

like pon jdlah eh.dh bley buat tak tido mlm dh.

Encik Amie said...

Abang Zam: tu bukan status, tu gua tanya dia kat wall facebook dia la zam..hahaha...ramai orang butthurt siap call aku cakap diorang jeles...

RARA: hahaha,like ja buatkan sy bangun lambat hari ni..

hatiretak said...

fb dlm bahasa melayu?

Encik Amie said...

hati retak: yup,fb gua memang dlm BM. Steadi kot.haha. Tp kalau p on9 kt umh kwn2 depa pakat mrh sbb bila depa nak login fb 2 jd bhasa melayu.