Pages

Monday, April 18

Coli Pelik.

Pembuat Lingeri Jepun iaitu syarikat Triumph International dah membuatkan 3 jenis coli yang agak pelik di mana tidak sesuai dipakai oleh minah urban di Malaysia ni, satu sebab kompem takkan keluar rumah bagi yang malu, dan bagi yang tak malu macam gadis lingerie atau gadis yang agak  mementingkan fesyen daripada maruah diri boleh try pakai ni.

Grow Your Own's Rice Bra






Menanam padi sendiri menggunakan coli, memang kreatif dan sadis.

Make The Put Bra




Coli ni bila dibuka membolehkan anda bermain golf sepanjang masa tidak kira di mana sahaja..

Husband Hunting Bra



Bra ni mempunyai jam dan slot untuk letak cincin pertunangan, jadi bila cincin pertunangan diletakkan jam akan berhenti bergerak dan lagu perkahwinan akan dimainkan.Kira macam cerita Cinderella plak dah, kalau sesuai baru leh kawen.

Aku pon tak berapa paham apa depa punya sebab nak buat coli yang camnih, dah hilang akai agaknya ataupon terlalu mementingkan "nama" untuk nampak yang depa nih kreatif, dah hilang punca gamaknya...

Via Stellasmagazine.com

11 comments:

GadisGula-gula said...

biasa la.. nama pun jepun~ macam2 kat akai depa tuh~

Encik Amie said...

gadis gula : haah kan,patotla kena tsunami..memang patot kena pon,video pornstar berlambak di pasaran depa,dah siap ada kedai macam Speedy Video juai porn movies dah, tu tak kira lagi GRO apa semua tuh..dunia..duniaa..

Magrib said...

amboi smpi mcm tu skali... nyway entry anda cool.. suka dan datang la jemput join GA dari saya.. sila click sini.. 2nd Give Away dari Magrib

atau pown, copy dan paste link ini..
http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

saya_arief said...

nanti nak belikan untuk cik gadis.
hahaha.

Shidi Shah said...

cunnyerr awek jepun..hehe

mizzura said...

satu je aku nak cakap....bengong..hahahaha...


Nyanyi soley soley jom! |MIDDLE OF THE ROAD - SOLEY SOLEY 1971|

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Encik Amie said...

anon: walaupun pahit yg 2 yg kena trima,sbb jarang amek tau hal pelik2 yg kadang2 ramai org buat benda pelik2 tu.tq kerana menego,anda ada gadis gebu xpakai tdung? Itu pun aurat.

Encik Amie said...

magrib: dah bw tp xphm.
Arif: bli la kalau nak rasa cap lima jari.
Shidi; haha, hana tajima suwit lg
mzura: xreti nyanyi.

syidadu said...

breast kecik boleh laa abg hoiii~... HAHA

Encik Amie said...

sidadu:haha. Xmau kumen apa2.