Pages

Monday, April 25

Jika Pandang Dari Belakang Laman Web.

Pernah tak terpikiaq camana gaya dan rupa bila kita tengok dari belakang laman web yang selalu kita bukak termasuk google.com dan sebagainya, harini aku nak share sikit gambaq yang agak merapu meraban pasai gambaq nih, aku dapat gambaq ni setelah search satu website bernama Backofawebpage




Ada lagi beberapa keping gambar dari belakang, tapi agak tak sesuai diletak disini, boleh klik kat web tu untuk tengok lebih lanjut. Pandang dari depan aku rasa elok lagi kot...

3 comments:

coban isimesium said...

agak merepek jugak la.

Encik Amie said...

memang sangat merepek tambah-tambah yang youtube.com tu

coban isimesium said...

tu la pasal.