Pages

Thursday, January 13

Laman Sosial versi Malaysia yang kedua.


Kalau first kita ada Friendster yang kalau takdak orang tau merupakan hasil cipta syarikat dan milik Malaysia, kalini website yang di bagi nama 1Malaysia.com plak telah dilancarkan untuk menghubungkan semua bangsa dalam satu negara di Malaysia ni.

Aku tak berapa nak try lagi web ni just tengok dan belek-belek lagu tu saja pon, tapi just boleh kata..okay la..not bad. ada gak engineer yang boleh cipta benda ni untuk rakyat kita.

Jomlah pakat pi usha tengok apa yang menarik sangat kat dalam tu, untung-untung yang single lagi leh dapat pakwe terus kawin, yang dah kawin leh jumpak kawan-kawan lama or sanak sedara.


Nak daftar boleh masuk link ni 1Malaysia.com

7 comments:

apisv2 said...

thnksss

amie said...

almost welcome..thanks gak coz slalu datang ke sini.

mie said...

uihh!!
akan cuba tengok..

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Jengjalan dari mknace unlimited

shah said...

jom try test power

Awok's Kiter (SyaAz) said...

lau xsilap ada lg. pon dr malaysia jugak.

myfriend2u.com.my...kalau xsilap la....

tenangsudey said...

wah makin banyak laman sosial. hehehe lepas ni dRBook lagi.. hehehe


Mari singgah ke Official BLog for Tenangsudey.