Pages

Friday, January 14

Laman sosial network ke-3 dari Malaysia.

Tadi baru lepas dok gebang ada seorang pengkomen dok sokseksoksek kat aku kata ada lagi web dari malaysia, nama dia myfriend2u.com.

Yang ni kalau ikotkan rasa aku dah lama, mungkin sebab lambat tau kot, dia dibuat dari tahun lepas lagi rasanya daripada syarikat bernama NetXpert Sdn Bhd.

Depa ni la yang cipta dia.

Kalau nak tau lebih lanjut boleh la try mencuba masuk tengok2 dan godek2.
Tagline dia ok gak la, "always keep in touch", site dia kita leh tukaq pakai bahasa malaysia,indonesia dan inggeris.Pastu banyak gak kita buleh buat di dalam ni kot. Aku tak try lagi.

Ni dia punya gambaq untuk website ni dan url aku bagi sekali kalau ada sesapa nak try masuk tengok di situ.




myfriend2u.com

6 comments:

alinac lover said...

nice..nk try la tgk

amie said...

try2 jangan tak try na..

rizuani said...

add me myfriends2u.com/rizuani

redza said...

meh la join..nti add aku

Gjoykamitake said...

kenapa ketiga plak? Yg no 2 tu apa? Twitter ker?

Gjoykamitake said...

sori la,kekurangan masa la nak baca blog ko bro.....takpeler,tak nak bagitau pun takper, gua tak kisah sgt sbnrnyer.....