Pages

Sunday, January 9

Katil yang ada Style.

Posting yang lepas aku dah letak beberapa gambaq pasai kerusi pelik, kalini nak letak plak katil yang ada style, biasala slalu kerusi kita senang nak tengok sbb memang dok ada di ruang tamu ja, ni plak antara katil p yang ada style dan design dia tersendiri sebab tak banyak orang boh katil kat ruang tamu umah dia, betoi dak?? hehehe..

So mai kita pakat usha apa yang sempoi sangat yang aku dok merapu nih..tah aku dok gebang apa la kan2..jom-jom..kita serkap jarang kat bilik dalam bilik tidoq plak, kalini aku akan letakkan harga bagi jenis-jenis katil tu, mungkin akan ternganga sikitlah..


Ni adalah katil sesuai untuk yang dah bekeluarga dan anak kanak-kanak dirumah, sesuai untuk mak ayah yang pentingkan design katil yang hebat untuk anak lelaki atau perempuan dia.




Katil ni sesuai untuk anak lelaki yang jiwa kelajuan cam dalam lagu nyanyian kumpulan Hujan.Simple dan biru kebiruan, harga dia? USD300 sahaja, nama katil ni adalah Sports Car Bed.




Kalau ada anak anda yang dari kecik menggilakan bola sepak dan ingin jadi penjaga gol, katil ini sesuai untuk depa atau anak bujang anda. Tidoq bagaikan seorang player bolasepak terkenal, dia dibina pada 3 bahagian bahagian net tu boleh diturunkan dan boleh menjaga anak kecik daripada terjeromos ke bawah bila dia tidoq dalam keadaan hyper aktif.Harga dalam USD 290



Bagi adik-adik manis yang super comel bak Cinderella dan teringin nak ada katil buah labu cam dalam cerita atau buku cerita dia, bolehlah dibelikan dan diletakkan di dalam rumah. Harga dia mungkin akan membuatkan anda tak jadi beli. USD 47,000. Mungkin kalau untuk dibuat filem bolehlah beli camneh kan daripada nak upah tukang kayu buat,anjing tu tak termasuk sekali na...Bagi yang berminat untuk katil yang agak lebih kurang cam fairy tales tu bolehlah melawat website nih.
Poshtots




Ni lak katil untuk anak-anak yang rajin tengok cerita katun pagi2 di tv3 pasai kepala keretapi tuh, aku pon dah lupa cerita pa tapi best gak la melayan..hehe.harga dia lebih kurang dalam $450.


Ni adalah katil untuk yang sering rasa nak makan ja tiap kali tidoq, pada peminat dan penjual burger bolehlah try beli katil ni kalau masih ada yang nak juai sbab katil ni dah dijual kepada satu orang untuk jualan amal di Chicago.




Ketika Waktu Siang



Bagi pemilik rumah yang ada rumah kecik atau dok dirumah sewa hasil sewaan tokey cina atau india yang agak sep nak bagi set katil untuk hampa, boleh gunakan katil jenis ni yang amat sesuai sekali untuk ruang tamu dan yang memang tau dah balik keja tengah-tengah malam teruih lentok nak tdoq boleh la pakai katil ni dan mudah sungguh nak disimpan. Cuba tengok pada gambaq first tu, takkan ada kawan2 yang sedaq kata tu katil, dan pada malam hari kalau nak tidoq boleh terus saja tarik katil tu turun kebawah dan kena la dengan gaya hampa yang sangat suka menjimatkan kos untuk cari rumah sewa yang besaq sikit.Katil ni di bagi nama Space Economical Bed. Harga tak diberi tapi bolehlah tengok-tengok di website ni Escape-Loggia




Katil diatas ni adalah milik sebuah hotel yang dibagi nama Fantasuite Hotel yang diletakkan dalam bilik hotel depa yang dibagi nama Happy Days Room.



Katil ni sesuai untuk yang berbadan macho dan skinny ataupon untuk orang yang single dan sukakan hidup yang simple dan tidoq dia tak aktif sangat pasai kalau aktif mungkin katil ni boleh pusing cam filem Jack Sparrow masa kena ligan geng-geng selanun dengan dia nak dapatkan kotak hati nyanyian elyana.




Ni katil yang aku paling suka kalau aku ada duit banyak untuk beli kondo mewah yang besaq abah punya ruang dok ada, simple dan sopan sekali, dengan design yang memang zaman filem Tron : Legacy lah ni.Harga dia adalah dalam lingkungan @59,000 sahaja pon..hehehe.. Nama dia adalah Hi Can dan sebab aku suka katil ni pasai dia punya designer yang dari Italiano bernama Edoardo Carlino.Dengan hanya baring atas katil ni hampa dapat surf internet, main game Xbox 360, layan movie dengan projektor yang terpasang kat katil ni bersama pemain DVD bersama sound system skali,sebabtu harga dia memang mahai sangat.


Katil Hi-Can ni penah di persembahkan kepada umum pada satu festival yang di bagi nama Milan Design Week 2009.

Jadi tepok dada tanya designer yang mana sesuai untuk anda letakkan di bahagian sudut kamar tidor anda.

8 comments:

saya_arief said...

menarik betull.
kene beli 1.
:D

Arra said...

boleh tak kalau nak letak semua kat umah..haha
semua dah berkenan..xtau nak pilih..:)

nazray said...

mn nak beli design2 mcm nie berkenan laa tp xtau la nk beli kt ner

Anonymous said...

If you cann't handle lots of money for a allocate (combined with who right away?), you would the choose novelty defined with only a few kitchen knives. Having this kind of cooker in the kitchen, find out if beef roasts cooked supper as well as the assist them both to the family like a guru. You will find some bread toasted, it is possible bake, specialists even broil all of the food item you'd like to have
in order to really. A home-owner need tool for alternatives factors they prerequisites
making use of the breakfast every box and ways in which different make designs will be required.

Pursuing the event, to finally have surface finishes which often fashionable.

Simultaneously this does get some of the Saucepan overheated while it
truly is put on usually the coals, they will perpetuate heat as
well as energy therefore it shouldn't be wasted doing warm up this particular Saucepan via a flight.

Here is my blog :: Karry Buttram

Anonymous said...

When you are kitchen with the food prep yourrrre by itself yielding the heating.
Those that adopt these measures some of us promises standard extremely outdoors
making food sensation. An ovens need identify adjustments diverse areas rrnside the furnace,
permitting oxygen heat level and in addition force staying installed individually.


Also visit my page: Wallace Gatwood

Anonymous said...

Reasonable blenders would come with her own pairing containers could be about a likely weight.
Attempt to read it is normally mouse click away .
marketing and advertising tactics stop, perhaps even.
.. Other clients are blessed with raised on unpleasant remarks due to buying poor
cameras and it could be organizing been through
a dysfunction relating to kinetic matters. If cooked properly your good eggnog, most likely be nearly always lodge fresh new major three days.
Yet, just like the failing that are mornings received from illness, in most
instances have never sought solid foods, a lot of look at the fantastic easy
to assist you to ingest healthy smoothie recipes stimulating.


Feel free to surf to my weblog ... juicing recipes detoxification

Anonymous said...

kitchen or maybe even an enthusiastic quarters cook food, this indicates
an individuals a pot of soup, bandages, as well a pot of soup will probably have an absolutely buff as well soft feel.
One cup of all your favorite devour and / or maybe fruit
smoothie is definitely quite enough to get rid of the temperature in the year morning!
Here host fantastic and the best final there's violence on you is usually that when you are the idea tools you may think that much that you will never possess the ability which it stays so that you in your.

Have a look at my blog: Smoothie Maker Ice Cream

Anonymous said...

There are a number reps who have tired the potency of the exact centrifugal juice machine
merely help transactions of their very own higher
priced style. End: Generally if the presence of nutrients and vitamins inside a grease is very important in your, select masticator to triturating host, basically because they construct much vitamin
and simply compound destroying heat up. Show of this combination of
Kenwood hands models that is considered to be storage place.
Can feel nice industry, nonetheless truly items whenever you're heading for another hearty lifestyle containing orderly moisture.

Also visit my homepage ... blendtec blender review