Pages

Sunday, July 8

Seluar Berkasut.

Minggu ni aku nak share satu barang baik punya bagi geng2 yang dah tak sanggup pakai seluar yang menyapu lantai sampai koyak rabak dan terpaksa potong seluar tu dan dipakaikan bersama kasut TOM's.

Kasut ni adalah hasil design untuk product Converse yang mana material seluaq ni memang sesuai dan sedap digabungkan dengan kasut ni, kira kalau pemakai pakai seluar berkasut ni dia takkan ada masalah untuk bergerak mahupon berhead bangging di dalam GIG.




Direka oleh Sebastian E.

Boleh melawat di sini ---> MeetSebastian.com

2 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

nice =) nk jgk satu. hehehe

mizan said...

huhu..ini taun 2010 di USA punya keluaran..tempat kita tatau la bilanyer pon,