Pages

Tuesday, July 5

Stesyen Merepair Basikal Fixie.

Jika anda penggemar basikal yang expenseive dan tak serabut bebelit anda boleh cuba membeli basikal Volcano berharga RM650 di kedai gerek berdekatan anda jika anda seorang peminat basikal jenis kayuh takleh berhenti atau free wheel bike.Betoi ka aku sebut nih? kira aci lah no..

ok berbalik kepada kemerapuan aku ni, basikal fixie ni sapa yang minat memang agak mahal, mahal lebih lagi daripada nyawa anda jika mengayuh di jalan raya tanpa memakai sebijik helmet langsung diwaktu siang atau malam itu memang bahaya, bagi yang rasa malas nak pi kedai apek tua nak repair gerek, isi angin dalam tiub tayar tu, boleh cuba beli sebijik gedabak sebuah mesin membancuh kopi jenis letak duit syiling cam dalam gambar yang aku letak kat bawah ni...


Jadi kat bawah ni aku tak mau merapu dah, serius shit ini bukan mesin membeli ayaq atau kitkat tapi sebuah mesin khas di mana semua mamat fixie boleh letak duit, isi angin, dan pulas sikit-sikit gunakan beberapa tools asas yang diperlukan sebagai seorang penunggang gerek amatur, mesin ni hanya boleh didapati di Minneapolis sahaja..di Jitra takdak ya group Jitra Fixed Faction.


Dapat dah gambarajah sebenaq? Boleh klik link di bawah untuk pemanduan dan pemantauan basikal yang lebih mujarab, selamat menunggang.No comments: