Pages

Monday, July 4

Melihat Kebelakang.

Ni bukan cerita pandang belakang awek hot tengah jalan..hahaha..ni cerita balik kepada zaman tok nadoq atau dalam bahasa urdu looking into the past...kiranya gambaq kali ni berkenaan dengan tempat jatuh lagi dikenang yang mana tempat di eropah yang dulu dan sekarang masih tetap sama dan kita boleh jumpak di mana sahaja gambaq yang lepas-lepas yang di malaysia aku tak jumpak lagi..jom kita tengok kot-kot ada kat kedai atau muzium yang ada gambaq lama camnih buleh amek dan buat cam dalam gambaq nih...

















Aku rasa nak buat gambaq camneh..tapi need a time la..

3 comments:

Dee Chicuita said...

smart gilaa!

hatiretak said...

style

Encik Amie said...

smart memang smart..tapi orang kita tak penah lagi buat gambaq camnih yang depa tau nak p perhimpunan haram ja.