Pages

Saturday, July 23

Memang Patut Jadi-Ubat Gigi Yang Patot Ada Selama Ni.

Ubat gigi,semua orang berus gigi kecuali orang yang tadak gigi, bila ubat gigi yang pakai tudung tu memang agak melambatkan proses memberus gigi setiap hari, kalau tudung tu ilang atau jatuh dalam lubang jamban ka,sinki ka, tempat mandi ka memang agak terok la, kadang-kadang ubat gigi yang tadak tudung tu plak buleh plak ada semut api nak hinggap, tu tak kira taik cicak yang hinggap dalam muncung ubat gigi tu, jadi hari ni aku nak share satu packaging baru ubat gigi yang aku rasa memang patot di beri tamparan hebat dan memudahkan sehingga ketitisan terakhir ubat gigi tu kita guna, tak payah nak picit-picit dah bila ubat gigi tu dah tinggai sisa sebab semalam lupa nak beli ubat gigi..jum tengok..







Bukan setakat tu saja, pihak company yang keluaqkan produk ubat gigi jenama C, D atau S boleh menjimatkan kos membuat bekas ubat gigi malah kepada kos penghantaran ke seluruh pasaraya, kedai maniam,ah huat, pak lah dan jugak mydin. Jadi ubat gigi akan kembali murah seperti 10 tahun dulu. Gerenti dapat menjimatkan duit semua pihak..

2 comments:

Ahmad Uzair said...

modern bro!

Encik Amie said...

lama tak pos natang-natang yang moden nih..ahaha