Pages

Tuesday, July 26

Gambar Superhero Zaman Sebelum Millenium.

La ni banyak kita tengok movie daripada super hero yang dah difilemkan balik contohnya Captain Amarika, Spiderman, Superman, Batman dan sebagainya tapi pernah ka hampa tengok dulu-dulu zaman mak kita pakai bedak sejuk time kecik-kecik sambil main batu seremban dgn kawan2? hehe..kalau nak tengok sila tengok kat sini..


Darth Vader
 Spiderman

Batman

Superman

The Flash


Captain Amarika



Joker


Bila ada hero mesti la ada orang jahat sekali kan? jadi aku letak skali gambaq orang jahat ni, depa gak dikategorikan sebagai superhero untuk orang jahat-jahat macam depa gak, sapa tak suka watak joker dalam filem batman? dia memang gempak kot, hati kau keras roy!..hahah..ayat dalam gila-gila remaja untuk joker. Selamat melayan Captain Amarika yang akan coming soon di pawagan dan kedai jual dvd cetak rompak di kawasan sekitar anda..selamat menonton.

3 comments:

peace289 said...

power rangers xde?? otromen ker?? hehe

Encik Amie said...

tak bny maklumat..nice gak tu..teringin cari super hero melayu tajuk Orang Terbang tu.

Umihoney said...

thanks for sharing,apasal lelaki jer..catwoman kuat gak.