Pages

Wednesday, May 25

Thumb Drive a.k.a Pendrive Yang Kreatif.

Pendrive, masih ada lagi menatang nih walaupon dunia la lebih menggilakan hard disk pocket yang boleh di bawak kemana saja, besala. pendrive la nih pon dah makin gempak sampaikan boleh dapat pendrive yang boleh memuatkan 128G file kat dalam dia, yang lagi tinggi aku taktau la ada ka tak, tapi yang nih memang ada, saiz nya aku tak brapa nak tau berapa.. layan saja lah..















Aku churp yang ayam nih dulu...hampa jangan pandai-pandai nak amik..hahahahahaha..sempoiiiii weiiii..

3 comments:

aqmalazmi said...

hahaha..ninja dengan ayam tu..pelik sunguh!

sharifah medula said...

pendrive bentuk penis ada tak?

Encik Amie said...

xda kat cni. Try google tengok.