Pages

Thursday, May 12

Predator Dijumpai.

Predator dan Gabenor California dua makhluk yang tak asing lagi. kehkehkeh..

Kalini aku nak share predator yang dia penah lawan dulu dijumpai di kedai menjual barang buruk dan dah dijadi seketoi besi yang tumpat dan padu. Agak-agak sapa yang nak beli? Arnold pon nak beli kalau dia tau ada juai nih..






Rambut pakai rantai motor tu..puff..hebat orang London yang buat menatang nih.

2 comments:

tieykah said...

hahaha!ingatkan yang betol.:p

Encik Amie said...

hehe..kalau betoi ka kalu..maybe US dah kena serang dlu...bole la kita tengok ada ka hero-hero cam dalam filem diorang tu nak mai selamatkan negara sendiri