Pages

Tuesday, May 3

Mesra, Cepat Dan Betul.Tagline yang aku kena Tau.

Harini first aku melalui kehidupan sebagai wargakota, bak kata kawan-kawan aku, kena pandai jaga diri, jaga solat, jaga makan minum, jangan kena "cekelat angin".

Hahaha, nak hidup sini kena jadi warga berwawasan, bak kata orang KL, nak dok sini kena ada tagline Mesra, Cepat Dan Betoi....~!


Orang KL ni memang mesra belaka bila di atas jalan raya, mesra dengan bunyi horn kereta bila aku yang memandu macam siput sedut yang tatau arah nak dituju, siap dok dalam reta dok maki aku "Tuh Hang, Bawak Reta Macam Siput"..sian aku kena maki lagu tu, orang KL ni jugak jenis yang sentiasa nak cepat, tapi bila berak bukan main lama..

Dan yang paling steady, walaupon depa salah, depa nak gak cakap betoi, padahai sah-sah kawan tu belah kawan tu dulu, tapi dia gak la yang betoi, hampes betoi.

Nak merasa Honda City free dak? Klik link bawah nih

Honda City Free!!!

2 comments:

haya said...

xmo kna hon, naik train encik amie. mcm saya! :)

Encik Amie said...

itu la..memang igt nak nek train ja weekend nih..senang skit nak menapak..