Pages

Sunday, May 8

Lukisan 3D Di Kaki Lima Yang Senggama Minda.

Lukisan 3D memang memberikan perasaan seperti senggama minda, sangat perfect, menghairankan perasaan sesapa saja yang memandang dan ingin di photoshoot dan membuatkan komen facebook anda mencapai rating tertinggi daripada Justin Biebir tu pon kalau hampa punya friends melebihi 1Juta orang. Apa pun jom kita tengok.












Lukisan ni semua dilukis oleh pro-pro grafik untuk lukisan jalanan nih, credit kepada

7 comments:

Abang Zam said...

awesome nak mampus!!

Encik Amie said...

hahaha..memang sangat awesome kot..

ParkAir said...

malaysia memang patut buat course macam nih!!

Encik Amie said...

memang,kita xda seniman yg pro mcm ni lg.

sharifah medula said...

masa sekolah rendah dulu aku pernah buat lukisan 3d macam ni dekat lantai simen. lepas tu cikgu disiplin aku marah suruh padam balik.

hatiretak said...

sory encik emie..
laptop saya rosak..jadi visitor anda kurang sikit kot.haha

Encik Amie said...

patot la cam tak cukup visitor ja..hehe..maklomla aku skarang pon kurang update sangat nih...sejak2 bekerja ni sehari post dalam 2 entry baru je paling kurang, ada masa lebih ja aku post banyak.