Pages

Monday, May 9

Lady Gaga Tanpa Makeup.

Serius cam tak elok, aku tak kenal langsung lady ni, tapi aku just tau yang dia punya lagu ada unsur-unsur yang tak baik untuk umat islam punya peminat lady gaga nih. Kepada sesapa yang nak tengok muka dia secara terang-terangan tanpa makeup boleh tengok di bawah nih...




Dengan Makeup




Tanpa Makeup.

Camana, ada beza dak??




9 comments:

Selipar Putus said...

tak brape nak hOt tanpa mekap.. huhu

Encik Amie said...

hot sangat kat lady gaga nih..?

MissNadh said...

err...xlawa dah..natural beauty jugak best..:)

Encik Amie said...

natural beauty memang la lawa, yang tak lawa bila letak bedak ngan kaler banyak2 kat muka.

onie said...

biasa la artis,mekap nuber one la...

Encik Amie said...

standard artis la, mana boleh tak makeup.

Anonymous said...

blog apa ne?...xda info langsung..cerita fasal makeup..xda ke cerita yg menarik utk dipaparkan?..x kretif langsung!!

Encik Amie said...

maafla sini bukan paper metrosexual nk buat cerita,aku bukan wartawan.ikt minat masing2,kalau minat cerita blh masuk tgk blog2 yg buat cerita.

gagak said...

oh aku rasa tanpa make up tak ok. ada make up ok gak la. comel gak gambar dia masa ada make up tu.