Pages

Thursday, May 12

Lampu Yang Bukan Cam Biasa.

Lampu meja, aku perlukan lampu meja kadang-kadang bila rakan bilik aku yang baru mendapat kejutan budaya hidup di kotaraya nih, maklomlah..baru mai sini sudah sembang kencang...semua dia tau..

Jadi hari ni untuk bagi dia senang tidoq dan aku senang nak taip tengah-tengah malam untuk update blog aku terjumpak beberapa lampu yang agak nice untuk bintang porno mahupon pelajar..woot woot..















Nak layan Mencari Miyabi plak la lepas tengok lampu neh..woot-woot..

3 comments:

MissNadh said...

naisss !! suke yang telur tu..erk !!

Abang Zam said...

geniusi!
hahaha..org melayu takde nye nak buat bende macam ni

Encik Amie said...

MN: hahaha, asyik2 teloq ja..

Abang Zam : orang melayu pandai buat batik saja..dengan buat gosip..kehkehkehkehkeh...