Pages

Tuesday, May 24

Beg Yang Buat Korang Nampak Cool.

Beg, semua orang la ni keluaq akan bawak beg tak kira la umah dengan kedai makan tu dalam 15 langkah ja dah sampai pon still nak bawak beg sandang tu lagi, dari pattern abang jaga parking sampai kan beg Gucci Padang Besaq semua ada, dari adik-adik,abang long,kak long sampai maklong pon ada, jadi aku nak share lagi sekali beg yang boleh di bawak ke kampus, tempat kerja mahupon masa keluaq bersama abang angkat kolar dan minah tudung lilit-lilit..semua boleh pakai, just pilih dan gayakan saja.


Aku tau la ni memang ramai rakyat malaysia dah pandai berfesyen tak kiralah fesyen apa skali pon, Kpop, Kpak, Jpop, Urban, Seluaq Singkat, Bandboy, Matt dan Minah DSLR dan lain-lain fesyen yang femes.

Jom celapak deraih tengok gambaq kat bawah nih...












Tokey buah pon boleh gak pakai beg nih..ahahahaha..

via toxel.com

1 comment:

Aisumi Chan Kawa'i said...

suka beg 1st.. memang cool habis..!