Pages

Friday, April 15

Segmen Weh! Aku Poyo Bila Aku

Assalammualaikum, dan selamat hari jumaat yang malamnya minggu.




Assalammualaikum, sedang bosan dok tengah pikiaq nak buat entry apa, gua dah terpacak depan laptop bila mana abang zam kata nak buat segmen, alhamdulillah akhirnya boleh gak gua merapu sikit untuk satu entry tambahan sebelum pukul 12 malam ni, lepas plak tajuk free. Hahahaha..ni orang panggil menyelam sambil kaut untung.

Weh! Gua poyo bila gua tetiba dalam satu subjek tu gua pandai, lepas tu apa lagi mesti la kengkawan gua yang dalam kelas tu nak mintak tunjuk ajar daripada gua yang tengah hot disebabkan kena puji dengan lecturer tu siap dapat markah penuh lagi..bangga sekejap, tapi selalunya bila dah poyo dan kengkawan nak mintak tolong, mestilah gua lagi bertambah poyo dengan meletakkan syarat-syarat untuk diajaq seperti memintak ayam kfc satu bucket, ayam panggang,ayam golek dan segala jenis masakan bertemakan ayam..jadi nak tak nak, sesapa yang nak diajarin soalan atau buat esaimen tu kena la menuntut kat gua bersama makanan tersebut, tapi pau-pau pon ajak tuan kena pau makan gak, poyo tak gua? Ben Ten lagi poyo, badan ketak-ketak buat entry macam budak sekolah...hadoiyaiii...dah la page blog berat macam dumbell dia, gua yang tetiba buat-buat poyo nih pon da jadi malas nak bukak dan join..

Jadi sesapa yang lagi poyo dari gua, lu..lu..lu..semua boleh mempoyokan diri dengan mengjoin kepala segala kepoyoan yang rajin mengata kat semua orang tak pikiaq orang nih di Abang Zam. Kelik nama brader tu, kalau lu nak tau mamat tu memang poyo,pantang ada orang silap pakai sikit, mula lah nak mencaci..yang baca dan terkena kat batang hidung sendiri pon buat-buat poyo gak komen macam takda apa2..hahaha..poyo lah lu Brader Zam.

Dikreditkan kepada Belog Sindir Sukati Tak Pikir Orang.

6 comments:

Abang Zam said...

kahkahkah! aku pun penah rasa poyo bila calculus aku tinggi gila dari budak biasa..peh..kembang weh buntut aku bila jadi poyo ngn mmber sendiri..hahahah!

poyo is art!

thangs juin! aku tak juin pon segmen ben tu..aku siap buat segmen sendiri..hahaha..btw, ben ten tu ok

Encik Amie said...

aku rasa nak juin.tp tenet slow,trus xjd,nk gak try belek blog dia nak tau apa yg org dok kata pasai dia yg hot sgt 2

nuyuEna said...

haha..sempat lg tuh perli blog abg ben teng..nsb baik i nih bukan peminat die...hahaha

Encik Amie said...

haha.bkn perli,tp geram,dahla tenet bb kita slow,blog dia berat plak,nk juin kontes dia xleh,dgr kata dia bg hadiah gempak2

af sembilan said...

hmmm.....

Encik Amie said...

??