Pages

Thursday, April 21

Perabot Mudah Alih.

Serius Cool bila perabot ni ada kat umah aku yang amat sempit dan bila ada sedara atau pak menakan yang balik mai dan tak ckp bilik nak tidoq, boleh pakai perabot-perabot yang style macam nih.



Bagi aku 2 jenis perabot nih sangat awesome, kalau yang dok rumah sewa tu senang nak kemas rumah sikit, bilik pon takda la penuh dengan barang-barang, nak tidoq tu, pusing pi pusing mai, tarik depan kalih belakang, dah settle katil dua tingkat tak pon tempat nak buat kerja pejabat yang tertangguh akibat main facebook sambil baca blog.Harga? Mungkin akan mahai sikit dari lori tayar 4.

4 comments:

MissNadh said...

super cool !! :p

Encik Amie said...

memang sangat cool..boleh buh dirumah nih kira mewah la..hospital mungkin akan lebih selesa dengan katil camnih.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wah kat maner nak dapatkan nikh...huk..huk

Encik Amie said...

alahai,lupa pulak nak tgk kt mana nk cri.kena google la kak