Pages

Friday, April 15

Paper Art Penuh Style Part II

Dulu aku penah share satu seni kertas daripada sorang "Master OF Arts " bernama Nishinaka, kali ni aku nak share lagi beberapa seni kertas yang agak nice dengan kaler yang indah daripada jenis haiwan sehingga filem serta novel kanak-kanak.

Bagi sesapa yang pernah try cuba buat camnih, yang ni mungkin menjadi pilihan untuk ditiru dan memberi idea yang amat memuaskan hati.

Bawah ni ciptaan Cheong Ah Wang :

Red Riding Hood


Obi Wan Kenobi


Dan beberapa yang aku rasa agak mengimpress kan aku gak dengan dia punya seni tu...

Yang bawah ni daripada ramai lagi designer, malas nak tulis nama jadi aku letak ja seni yang depa dah buat nih, asyik betoi tengok..sambil tengok dengaq lagu Asyik..lagi mengasyikkan la..















Via Hongkiat.com

4 comments:

MissNadh said...

impress gilak! wow!

Encik Amie said...

emang sangat impress..tatau la camana depa buat kertas ni bagi nampak sangat hidup..sok nak pos origami yang kewwll lak..

saya_arief said...

suke yang star wars.
:D

NikiSa IzAS said...

saya pun da buat entry ttg paper art..jom tgk jap..he3..
best sgt impress bila tgk kerajinan artist2 ni;)