Pages

Wednesday, April 20

Serius Geram Punya Komputer Error Mesej

Selalu sangat komputer yang cap kang akan keluaq mesej error tak kiralah apa pon, kadang-kadang mesti ada benda yang tak kena dengan komputer kita bila dah 10 tahun pakai tapi tak pernah format atau apa sajalah kemungkinan yang buleh terjadi.


Bila aku tengok mesej error ni, aku rasa macam lain macam pon ada dengan menatang nih, kalau ada lagu ni di laptop kita, mau kena lempaq pi ke sungai dah aku rasa kalau naik error camnih. Tak pecaya? jom tengok.


















Yang aku rasa, memang ada yang menyakitkan hati bila menatang-menatang ni keluaq, kalau keluaq macam biasa takpa, ni dia keluaq dengan ayat yang lain macam, memang panas membara tahap kritikal mass dah nih.

6 comments:

Abang Zam said...

celaka! gelak sial aku! kahkahkahkah

Miziey said...

pergh! ini boleh mendatangkan marah ni kalau jd macam ni.. hahaha.. nice!
btw, 1st tyme singgah sini..
XD

Encik Amie said...

AZ: Hahaha..takkan tak gelak lagi kalau skrin laptop hang naik benda camnih.

Miziey: rajin-rajinla singgah gelak tawa kat sini lagi, by the way terima kasih kerana sudi gak masuk ke belog saya yg tak seberapa nih, rajin-rajin jerit la ajak kengkawan join belog nih skali.selamat menengok

hatiretak said...

haha..cool.

Encik Amie said...

hatiretak: masih boleh cool lagi? hahah.

haya said...

sy: boss, i xleh buat kje hari ni.. :(
boss: awatnya?
sy: ntahla boss.. pc i kluaq error cmnih <>
boss: bankrupttttt hakuu!