Pages

Monday, April 11

Kertas Nota Jenis Pelekat Yang Cool.

Aku taktau apa dipanggil ni dan daripada terus-terusan aku menengok dan mendapat tau yang notepad nih jenis Post-it note, mungkin ramai penah tengok note yang kadang kala kita tulis atas kertas yang warna kuning tu dan lekat kat memana kita nak lekat untuk tuliskan tarikh atau apa-apa saja pasal benda kita nak buat di kemudian hari supaya tak lupa.

Ni lah beberapa design yang aku rasa menusuk kalbu dan mungkin ramai yang selalu guna benda nih nak beli dan buat-buat cool di dalam kelas mahupon di opis. Kalau letak kat rumah,takleh la nak buat sempoi kan?

Note Jenis USB


Via Darumouse
Note ni jenis yang dicombinedkan bak kata orang kedah terus kepada USB, kiranya sambil cucuk kat usb tu, wat assigment or apa-apa bolehlah guna utk kita tulis something kat kertas ni dan lekatkan di mana-mana termasuk buku rujukan.


Note Jenis Wood@Kayu



Note Jenis Buah-buahan



Note Jenis iPhone


Note Jenis Cakap Dengan Tangan



Note Jenis Twitter


Note Jenis Murder-Ink



Yang last sekali gak menjadi pilihan hati, sangat steadi.

4 comments:

saya_arief said...

cool giler.
smart.
:D

syakey said...

note note mcm ni jadik hiasan la jawabnyaa..

Encik Amie said...

hehe..jadi hiasan siap tak bukak-bukak sampai kesudah..memang sangat cool

Rambut Hitam said...

note jenis buah buahan smart gile . rase nak makan je :)