Pages

Friday, April 29

Jangan ke KLCC hari ni.


Kepada sesapa yang baru dapat gaji, baru ingat nak blanja gadis manis untuk makan atau window shopping, sila jangan ke KLCC jika takmau gadis manis anda sakit hati kerana apa anda janji tak ditunaikan..

Ini pasai, harini iPad 2 akan di Launch di KLCC...tobat hampa panas hati tengok orang bratoq panjang...

Kalau ada yang mengidam tu, boleh pi kat Apple Store di KLCC tu, tang mana eh kedai dia..aku lupa dah..hahaha..

takpa next week aku p kelebek tengok.


Nak tau harga? Boleh tengok kat sini untuk rujukan.

Via iPad 2

2 comments:

Meera Aziz said...

apa ada pada ipad???

http://amirabdaziz.blogspot.com

Encik Amie said...

cuba check apa yg ada.