Pages

Friday, April 22

cashout nuffnang.

Harini aku berjaya mengeluarkan duit hasil xtidoq awai memalam pasai dok search entry baru,jadi setelah 5 bulan bergelumang dgn alam maya,putaq pi putaq mai, BE aku di nuffnang dah melebihi RM50,jadi saja nak merasa duit hasil aku taip selama ni,aku pun cashout duit yang tak seberapa tu.

Jadi aku kena tunggu abang motor merah pulak mai hon kat depan rumah untuk terima cek dari nuffnang,berapa lama nak sampai aku tau tau. Yang penting aku dah keluarkan duit tu,jadi lepas ni kena pulun pulak bagi dapat kempen baru.

SEKIAN.

TYPE: ENTRY INI DITAIP MENGGUNAKAN SEW660i, jika ada kesalahan tata bahasa aku minta maaf.

3 comments:

hatiretak said...

syok a asyik dpt campaign..
saya tk dpt2 lg..

haya said...

Beta baru je daftar Nuffnang. sadisssss~~

Encik Amie said...

hatiretak: update sehari 1 pun dah ckup nk pt kempen.
Haya: selamat berbelog.rajin2lah update.