Pages

Tuesday, April 12

4 Jenis Blackberry Yang Gadis Genit Tunggu.

Dah lama aku tak buat review pasai henpon nih..hahaha..ni la akibatnya asyik melawat gambar-gambar yang kadang-kadang tak masuk dek akal.

Jadi untuk kembali kepada pertama kali aku menulis blog, benda banyak aku dok gebang kat sini adalah daripada gadget-gadget cam blackberry, htc, iphone dan beberapa movie yang sempat aku sedut dari kawan-kawan aku disini.

Jadi ni nak share beberapa gambar pasai blackberry yang berkemungkinan akan ada dijual di Malaysia banyak masa lagi, jom tengok kalau anda seorang penggemar Buah Beri Kaler Hitam.

Blackberry Torch 2

Blackberry Montana


Juga dikenali sebagai Blackberry Bold Touch 9930

Blackberry Orlando


Blackberry Monza


Peminat Blackberry lepas ni boleh la tunjuk eksyen gak sebab dah banyak keluaq model sentuh skrin nih..untuk maklumat lanjut pasai preview pasai model-model ni boleh terjah website yang dikreditkan dibawah.

Kredit To DigitalTrends.com

2 comments:

::Budak Degil:: said...

kempunan nak merasa pakai bb ni..tp xmampu..mampu tgk jele..huhuhu

Encik Amie said...

samalah kita..tengok-tengok..pegang2 saja la yg kengkawan punya.