Pages

Tuesday, March 15

Tangga Yang Mempunyai Kerusi Atau Bangku Yang Cool.

Memang cool habis,tangga ni diletak di laluan pejalan kaki di lampu isyarat dan bangunan.

Serius cool, sapa yang nak berenti amik gambaq pemandangan atau amik gambaq sambil dok rest atas tangga tu yang siap ada dgn kerusi lagi bolehlah cuba tengok2..

Mana tau kot2 satu hari port pelancongan paling penting di Malaysia ni akan ada camni.memang sangat sesuai kepada semua orang yang memang gila bergambaq dan memang dah jadi trend dah orang kita ni suka amik gambaq tak kira dimana saja yang depa suka, kes tu dalam toilet pon jadi.







kesimpulan yang dapat dilihat disini adalah,mungkin kerusi ni untuk polis trafik yang mengawal lalulintas di sana dan nak tengok ada dak orang nak melintas jalan tanpa menggunakan kawasan untuk pejalan kaki.

Kalau ada kat Malaysia dan polis kena dok ataih ni, mau rentong gak la..panaih kot dengan asap lori hantu lagi.

2 comments:

Abang Zam said...

abang tgk macam konsep je..

Piah Becok said...

haaaaa.. smart. tapi kurang praktikal kalu buat kat malaysia. nanti polis kene sunburn level supersaiya..