Pages

Tuesday, March 15

Contoh Gambar Yang Boleh Diletak Di Facebook Profile Picture.

Hahaha..selalu asyik gambaq gedik santai termasuk muncung dan gambaq dari atas langit mahupon gambar macam dok diatas bulan, lompat ramai-ramai tapi tak jatuh2.

Kali ni nak share beberapa gambaq yang boleh dipakai ideanya macam sebelum ni ramai gak la letak gambaq yang contoh nya gambaq artis dari rupa depa masih hingusan dan dah berkaries dan top meletop.

Ni plak beberapa gambaq yang mana bole diambik kalau masih ada baju,seluaq,kasut dan bangunan lama yang masih wujud.










Dah tengok? Apa yang aku nak cakap kat sini adalah kalau ada lagi gambaq-gambaq lama dan baju lama, bole pakai balik atau p buat balik then amik gambaq.

Gambar di atas adalah inspirasi daripada gambaq lama dan baru dimana tuan yang dok dlm gambaq tu cuba nak mengimbau balik kenangan lama dia jadi dia tangkap gambar yang dipanggil "Back To The Future".

Boleh p cari balik port-port yang sesuai sama dengan apa yang ada dalam gambar masa kita kecik-kecik dulu,pakai baju atau apa saja yang sama kita gunakan dalam gambaq dulu, nai p tempah balik pon boleh baju-baju dulu-dulu tak pon kalau nak tipu sikit-sikit tu, bole kot buat gambaq hitam putih kalau kaler baju tak sama..hehe..selamat mencuba.

Nak cari gambaq pengantin plak nih,tadi penat jadi photographer terjun untuk kenduri kahwin kawan aku.

2 comments:

Abang Zam said...

haha..nice la..btw penah tgk kt mana ntah yg sumthin like this jugak..mmg kiut

Cik Moon said...

hmm..nice laa entry ni..suka...